Covid-19 retningslinjer – Rude Strand Højskole november 2021

Sådan gør vi det, når vi passer godt på hinanden:

Da det desværre har vist sig, at selv fuldt vaccinerede kan både smittes og smitte videre, må vi desværre bede vores kursister om også at lade sig teste op til kursusstart. I et begrænset omfang kan vi dog være behjælpelige med test ved ankomst til højskolen.

Som kursist på Rude Strand Højskole skal man enten være fuldt vaccineret eller testet efter de til enhver tid gældende anbefalinger for Danmark.

Som ikke vaccineret gæst på Rude Strand Højskole skal man yderligere testes i løbet af opholdet hos os.

På skolen har vi mulighed for at kvikteste og har uddannet personale til opgaven.

Vores gode rutiner med grundig håndvask, afspritning af hænder og god afstand gælder selvfølgelig fortsat.

Vi har spritstationer over alt på skolen, og vi spritter hænder hver gang, vi forlader et lokale og går ind i et nyt.

Grundet forhøjet opmærksomhed på Covid-19-smitte har vi nu igen afskaffet madbuffeten – men serverer måltiderne i bordgrupperne. Ligesom vi begrænser vores fællessang til foredragssalen og kun tilbyder morgenmotion udendørs.

Hele personalet på Rude Strand Højskole samt gæsteundervisere og andre med ærinde på skolen er enten vaccinerede eller testede efter de til enhver tid gældende anbefalinger for Danmark. Vaccinerede er også nytestede.

Hvis man under opholdet hos os mærker Covid-19 relaterede symptomer, skal man med det samme henvende sig til personalet. Vi kender rutinerne for både afklaring og hjælp.

Hvis man har nogen som helst tegn på symptomer på Covid-19 ved kursets begyndelse, må man selvfølgelig ikke møde op. Men må glæde sig til at komme på højskole en anden gang.

Vi ønsker alle et godt og trygt højskoleophold.