Covid-19 retningslinjer – Rude Strand Højskole juni 2021

Sådan gør vi det, når vi passer godt på hinanden:

Som kommende kursist på Rude Strand Højskole skal man hjemme fra og i god tid bestille den test, der skal give adgang til fællesskabet hos os. Med mindre – selvfølgelig – man har gyldigt coronapas.

Ved ankomst:
Ved ankomst skal man kunne fremvise Coronapas. Dette vil igen sige: Skriftlig dokumentation for, man er vaccineret med minimum 1. stik, har været smittet (dokumentation for positiv test, der er mindst 14 og højst 8 måneder gammel) eller er i besiddelse af en ny og negativ test, der er højst 72 timer gammel.

Bliver man transporteret til eller fra højskolen af en pårørende eller andre, skal vedkommende være sød at vinke på parkeringspladsen. Vi skal nok hjælpe ind med bagagen.

Ved ankomst får alle kursister deres egen personlige håndafspritter  –  som supplement til spritstationerne, der findes over alt på skolen.

Under opholdet:
Det er heldigvis nu tilladt for vores kursister at færdes helt UDEN mundbind. Reglerne for hyppig afspritning af hænder og god afstand gælder naturligvis fortsat.

Mundbind er kun påkrævet, når vi skal på udflugt. Disse udleveres af personalet på vej ud til bussen.

Indtil videre er vi fortsat placeret i familiegrupper af 6-8 personer, når vi spiser, og når vi synger og hører foredrag i Pyramidesalen. De faste grupper er en sikkerhed for at begrænse smitten, hvis uheldet skulle være ude.

Kursisterne må ikke have besøg udefra under opholdet.

Hvis der bliver behov for test under opholdet, har vi på skolen uddannet personale til at guide vores kursister igennem to tests i løbet af ugekurset. Testsvar, der samtidig indrapporteres og figurerer på coronapasset.

Hele personalet på Rude Strand Højskole bliver naturligvis også jævnligt testet. Ligesom alle foredragsholdere og andre, der er en del af kursusprogrammet, tester sig før og efter besøg hos os.

Vi ønsker alle et godt og trygt højskole-ophold!

OBS: På grund af Covid-19 restriktioner er der i øjeblikket ikke adgang til vores foredrag for andre end kursisterne.