Ledig stillling som kok eller erfaren køkkenassistent

Rude Strand Højskole søger pr. 1. december 2021 en kompetent og samarbejdsvillig kok eller køkkenassistent til at være med til at kokkerere lækker, sund og varieret mad fra bunden.
Morgenmad kl. 8.00, frokostbuffet kl. 12.00 og to-retters aftensmad kl. 18.00. Kaffe, kage og frugt undervejs. Der vil være 4 uddannede madsnedkere, der deler opgaverne samt en ung opvasker om aftenen.

Rude Strand Højskole er en velfungerende højskole for seniorer med ugekurser hele året for ca. 65 kursister ad gangen. Fællessang, en spændende udflugt, inspirerende og livsbekræftende foredrag, hjemlighed og positivt samvær med masser af godt humør OG meget lækker mad er vores kendemærker. Rude Strand Højskole ligger smukt ud til Kattegat ca. 25 km syd for Aarhus. Og 8 km øst for Odder.

Vi er et godt team, der sammen laver god højskole og en humørfyldt arbejdsplads
Hverdagen på Rude Strand er meget foranderlig. Du er derfor omstillingsparat og fleksibel i din tilgang til arbejdet. Du vil have en arbejdsplan ca. en måned frem.

Du skal have lyst til at se dig selv som en del af højskolens helhed og hverdag, hvor arbejdet med relationer fylder meget.
Vi ønsker at være et grønt og økologisk køkken, der laver maden fra bunden. Vi nyder også at servere kendte ”mormor-retter” piftet lidt op med nye ideer. Vi ser frem til dit bidrag til vores sted og vores mad.

Vi forventer, at du er uddannet kok eller har anden relevant uddannelse. At du kan arbejde selvstændigt og have maden klar til tiden. At du om aftenen kan stå alene for en to-retters menu – sammen med en ung opvasker.

For yderligere information er du velkommen til at kontakte chefkok Kim Mouritsen, 51 54 01 64  eller forstander Carsten Holvad, 51 30 23 08.
Løn- og ansættelsesforhold i fht. kvalifikationer.
Ansøgningsfrist er 25.10.2021 kl. 12.00. Der vil være samtaler torsdag d. 28.10 om formiddagen.

Ansøgningen sendes til holvad@rudestrandhojskole.dk.

Hent jobopslag som pdf-fil her.