Med nordlys i øjnene – Grønland

Er Grønland til salg? Og hvad vil det i så fald betyde for Danmark, hvis plads i verden i høj grad har været bestemt af, at Grønland er en del af riget? Vil Danmark blive lige så irrelevant i international politik som Luxembourg? Hvad betyder det for det grønlandske folk, at USA, Kina og Rusland forstærker deres tilstedeværelse? Og hvordan påvirker klimaforandringerne og jagten på guld, ædelstene og uran de små samfund langt mod nord?

På dette kursus dykker vi uden fordomme ned i den grønlandske virkelighed. Vi ser fakta i øjnene og hylder samtidig det mageløst smukke land med dets modige og humoristiske folkefærd. Vi skal besøge Det Grønlandske Hus i Aarhus og til kaffemik med husets direktør Tanja Nielsen.

Kom og oplev
*  Udflugt til Det Grønlandske Hus i Aarhus

Kom og mød
* Martin Breum, forfatter og journalist
* Iben Mondrup, forfatter
* Thorkild Kjærgaard, historiker og tidl. lektor ved Grønlands Universitet
* Uwe Lindholdt, biolog, cand scient.
* Ulla Strudsholm, journalist og læge
* Konrad Nuka Godtfredsen, tegner og grafiker
* Lisbeth Valgreen, cand. mag. i eskimologi og arktiske studier og forfatter
* Kenneth Sorento, filminstruktør

“Med nordlys i øjnene – Grønland” varer fra 25.-30. januar 2021

Kursusledere: Helle Bak Holvad og Carsten Holvad, forstandere

Pris: 4.650 kr. ved enkeltværelse med havudsigt og med delt bad/toilet med naboværelset.
Rabat: 400 kr. ved delt dobbeltværelse med havkig.
Rabat: 400 kr. ved enkeltværelse uden havudsigt.
Tillæg: 600 kr. ved enkeltværelse med havudsigt og eget badeværelse.

Klik for tilmelding til “Med nordlys i øjnene – Grønland” – Rude Strand Højskole