Medarbejderne


Helle Bak Holvad – Carsten Holvad
Forstanderpar

Helle og Carsten tiltrådte som forstandere den 1. maj 2017.
De er begge uddannede lærere og var – inden de blev forstandere for seniorhøjskolen i Rude – gennem 16 år og med stor succes forstandere på Vivild Gymnastik- og Idrætsefterskole.

“Vores mål er at lave rigtig god, traditionel højskole fuld af livsglæde og berigende samvær.
Sammen skal vi glæde os over livets gave.”

 Lone Broholt
Kontor og bogholderiMarie Juul
Kontoret

Marie er bl.a. uddannet blomsterbinder og har i de senere år arbejdet som all-round kontormedarbejder.
Om jobbet på vores seniorhøjskole fremhæver hun, hvor dejligt livsbekræftende det at opleve, “hvordan kursisternes ryg er meget rankere, skuldrene mere sænket, og rollatoren kører noget hurtigere, end da de ankom”, når et ophold slutter.Louise Brandstrup
Lærer

“Tænk en gang, hver eneste uge at møde nye positive og nysgerrige seniorer, der glæder sig til noget meningsfuld forkælelse og varmhjertet service. Og at være med til at give dem det! Endda i samarbejde med de sødeste og skæggeste kolleger. Så bliver det ikke meget bedre”, siger Louise begejstret om sit arbejde på Rude Strand Højskole.
Louise er uddannet journalist – og nyeste ansat på vores seniorhøjskole.Helge Teglgård
Lærer

Helge har været højskolelærer siden 1989 og er desuden pianist og korleder – bl.a. for højskolens eget kor.
Han “elsker at dele og formidle musik, sprog, poesi og at opleve folk gå forynget og inspireret fra hver enkelt time og ophold her på Rude”, og opfatter seniorhøjskolen som et kraftcenter, der giver både kursister og lokalområdet inspiration og nyt liv.Alina-Elena Zahavi
Rengøring

Som højskolens rengøringsdame er Alina den person, de fleste kursister møder som den allerførste om morgenen. Hun er uddannet handicaphjælper, har altid et smittende smil og en sød replik på læberne, og glæder sig over at kunne hjælpe sine medmennesker.
“Her er så dejligt at være. Jeg får knus og kram af mange kursister og går glad og tilfreds i seng, når jeg har været på arbejde her”, siger hun.Dennis Kragh Thomsen
Pedel

Dennis har en 25 år lang fortid som landmand og dermed, som han siger, uddannet “cand. alt muligt”. Dette koblet med den smukke natur, der omgiver skolen, og ikke mindst, at han kan li’ at have med mennesker at gøre, førte ham til jobbet som højskolens pedel.
“Vore kursister vil livet. De er glade og sætter sig ikke i et hjørne og kukkelurer”, fremhæver han om dagligdagen på skolen.


"
Kim Mouritsen
Køkkenchef

Kim tog som kun 16-årig hul på sit arbejdsliv som udlært kok og tjener.
Han trives i, hvad han kalder “en rigtig, rigtig god ånd” på Rude Strand Højskole, hvor han nyder at snakke med kursister om både maden og alt andet – og at spise sin frokost på terrassen med den vidunderlige udsigt.Finn Andersen
Kok

Finn er udlært kok og nyder muligheden for “i disse fantastiske omgivelser” at udnytte sin viden og faglighed til at gøre en forskel for de mange dejlige kursister på Rude Strand Højskole.


personale køkkenassistent Rude Strand Højskole 2019
Mette Holtegård Jensen
Køkkenassistent

Mette “elsker at være på Rude” i samarbejdet med “utroligt ambitiøse kolleger” og mødet med både kursister, der kommer med hver deres livshistorie, og spændende gæstelærere:
“Alt dette giver tilsammen en hverdag med smil, latter og masser af gode oplevelser.”Vinnie Overgård
Køkkenassistent

Vinnie nyder den varierede arbejdsdag, som køkkenet på Rude Strand Højskole byder på med et miks af hyggelig snak med kursisterne, den skønne udsigt og frie tøjler i arbejdet sammen med gode kolleger på køkkenholdet.Hans Hoier Nielsen
Økonomistyring

Hans kommer fra Sønderjylland, er uddannet inden for statskundskab og har både som selvstændig og adm. direktør arbejdet med økonomistyring inden for især energi- og affaldssektoren.
Han havde ikke før haft med højskole-drift at gøre, men så det som en ny og spændende udfordring at prøve at få Rude Strand Højskole “op at stå fra asken af noget gammelt og godt”, da han blev skolens økonomikonsulent.