Min bedste ferie

Kursus nr. 26
UDSOLGT – tilmelding til venteliste er muligt

Velkommen til fem fantastiske dage for børn og bedsteforældre. Vi har musik og sang, teater og cirkus, skøn natur, god mad og masser af godt selskab. Vi bygger huler i skoven og sandslotte ved den lækre badestrand, går på krabbefangst, vi hygger os med bål, fællessang og godnathisorie.

Mandag eftermiddag får de voksne mulighed for at synge alle yndlingssangene fra højskolesangbogen, mens børnene bliver passet.

Tirsdag laver Cirkus Tværs forestilling med børn i alle aldre og størrelser. Cirkus Tværs arbejder med “social cirkus” i Gellerup og viser akrobatik, dans, ethjulet cykling, jonglering med masser af glæde og god energi. Efter forestillingen vil de unge artister lære fra sig, og ALLE kan få lov at prøve de forskellige redskaber og cirkus­dis­cipliner.

Så tag et barn i hånden og tag på højskole sammen. En ferie, I aldrig glemmer!

Kom og mød:
• Thue Friis Toustrup, friluftsvejleder, tømrer
• Nanna Bak Holvad, højskolelærer, fuldtids naturelsker
• Bjørn Tandal Olsen, kok og venlig vildmand
• Mariane Siem, underviser i improteater på Børnekulissen, Århus

“Min bedste ferie” varer fra 27. juni – 1. juli 2021

Kursusleder: Helge Teglgård

Klik for detaljeret program:

(Pdf-fil, A4, foldes på højkant)

Pris: 3.950 kr. for voksne – 1.450 kr. for børn

Klik for tilmelding til “Min bedste ferie” – Rude Strand Højskole